Unul dintre cele mai importante evenimente mondiale dedicate drepturilor omului şi democrației a avut loc în acest an la Geneva, un oraş renumit pentru diplomație.

Este vorba despre un summit la care am luat parte reprezentând Organizația Pentru Apărarea Drepturilor Omului din România, în calitate de membru activ şi consilier juridic, împreună cu  Renata Rotar, interpret şi traducător autorizat de Ministerul Justiției.

Summitul „Drepturile Omului şi Democrația” se desfăşoară anual în Elveția; un summit de mare anvergură, organizat în cadrul Centrului Internațional de Conferințe din Geneva, care a avut loc în acest an în data de 24 februarie.

La summit au participat peste 20 de organizații nonguvernamentale având ca obiect de activitate, promovarea şi respectarea drepturilor omului, jurnalişti, oameni de cultură, diplomați, precum şi militanți pentru apărarea drepturilor omului; 500 de oameni de diferite culturi, civilizații, religii, culori, de pe continente diferite, oameni care sunt capabili să perceapă diversitatea şi multiculturalismul.

La eveniment au fost prezente cotidiane, publicații, televiziuni dintre cele mai renumite de pe glob, factori media importanți, precum Le Monde, The Guardian, CNN, Deutsche Welle, Toronto Star, France 4, şi Swiss TV.

Un gând

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s